
Forret
Velouté d’Asperges
Fløjlsblød aspargessuppe med et strejf af hvidvin, let skum på toppen og sprøde urtecroutoner
Tartare de Thon
Finthakket tun af sashimi-kvalitet, anrettet med syltede skalotteløg, citrusmarineret agurk, sesam og en diskret chili-vinaigrette
Hovedret
Steak de Faux-Filet Mariné aux Herbes
Mør, urtemarineret ribeye stegt til perfektion og serveret med sautér af vilde svampe samt gyldne ovnbagte mini kartofler
Sauce au Poivre
Klassisk pebersauce løftet med frisk timian og en antydning af cognac
Salat
Salade Provençale
En let og raffineret salat inspireret af Provence – babyspinat og rucola vendt med grønne bønner, oliven, lagret ost og ristede kerner
Dessert
Mousse Framboise
Luftig hindbærmousse på sprød bund, toppet med friske bær og et strejf af hvid chokolade
Ost
Plat de Fromage
Et udsøgt udvalg af tre nøje udvalgte danske og franske gourmetoste, serveret med sprødt knækbrød, syltede nødder og en let frugtkompot
- Stock: In Stock